Greenfield Lam & Rijst brokken

Wilt u voor uw hond een zo natuurlijk mogelijke voeding?
Greenfield 21 biedt verschillende soorten “lekker" en goed uitgebalanceerd hondenvoer.
Gezond en met veel zorg samengesteld uit eerlijke en natuurlijke ingrediënten.

Greenfield 21 is vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. Wel bevat greenfield 21 volop gezonde en belangrijke bestanddelen als biergist, lijnzaad en lecithine. Greenfield 21 is hierdoor een uitstekende voeding voor iedere hond, van iedere grootte en iedere leeftijd. Helpt allergische reacties te voorkomen en te genezen. Elke hond is er gek op.
Deze brokken zijn gezond, licht verteerbaar en helpen vacht, huid en darmen in optimale conditie te krijgen en te houden.
Ook als uw hond last heeft van allergieën. Een hoog percentage lamsvlees en rijst, gecombineerd met andere gezonde 100 % natuurlijke voedingsstoffen, zorgen daarvoor. De anti-allergene samenstelling van de Lam & Rijst brokken helpt huid- en darmproblemen te bestrijden en te voorkomen en ... bevordert een uitstekende conditie.

Samenstelling:
Granen (tenminste 14 % rijst), vlees en dierlijke bijproducten (tenminste 14 % lam), oliën en vetten, gist, mineralen, plantaardige bijproducten. Natuurlijke antioxidanten: vitamine E, vitamine C en propionzuur.

Gemiddelde analyse:
Ruw eiwit 23 %, ruw vet 9,8 %, ruwe celstof 2,5 %, ruw as 7,5 %, vocht 9,5 %,
Calcium 1,6 %, Fosfor 1,2 %, Natrium 0,3 %.
 


Per 10,00 kilo
 

Greenfield Lam & Rijst brokken
EUR 29,95

Aantal: