Gras Mix

Hartog___Gras_mix.jpgGedroogd gras met structuurbrok

Hartog Gras-mix is een smakelijke en gezonde ruwvoermelange die kan dienen als vervanger van hooi of kuilgras. Hartog Gras-mix heeft de volgende kenmerken:

 

  • Eiwitarm en vezelrijk
  • Een weldaad voor allergische paarden
  • Zeer geschikt voor oudere paarden met een verminderd gebit
  • Constante kwaliteit het hele jaar
  • Gegarandeerd vrij van Jacobskruiskruid

Productieproces
De ruwvoeders van Hartog worden geproduceerd door middel van gecontroleerde teelten, waardoor de producten vrij zijn van onkuiden, zoals bijvoorbeeld het giftige Jacobskruiskruid. Na het maaien wordt het gras gehakseld en op zeer hoge temperaturen in een grote droogtrommel gedroogd. Door een snelle droging blijft de versheid en smakelijkheid van het product behouden. Tevens worden alle bacteriën, schimmels en ziektekiemen vernietigd, waardoor Gras-mix een duidelijke meerwaarde vormt ten opzichte traditionele ruwvoeders, zoals hooi en (voordroog)kuilgras.

Samenstelling
Gras-mix bestaat uit gedroogd gras, verrijkt met structuurbrok van groen geoogste snijhaver (de haverplant, niet de korrel, dus energiearm) en een smakelijke toevoeging van Molashine, een mengsel van melasse en lijnzaadolie.

Voeradvies
Voer Gras-mix ter vervanging van of in combinatie met uw hooi of (voordroog)kuil.
Om in de ruwvoerbehoefte van uw paard te voorzien dient u 1 - 1,5 kg ruwvoer per 100 kg lichaamsgewicht per dag te voeren. Door de hogere voedingswaarde in vergelijking met hooi en kuil kunt u in krachtvoer reduceren.

 

 

 

 

 

EUR 13,80

Aantal: