Compact Gras

Gedroogd gras

Hartog Compact Gras is de ideale vervanger van gras, hooi en kuil. Hartog Compact Gras heeft de volgende unieke eigenschappen:

  • 100% Gedroogd gras zonder toevoegingen
  • Stofarm en schimmelvrij
  • Gegarandeerd vrij van Jacobskruiskruid
  • Minder opslagruimte benodigd

Een baaltje Compact Gras weegt ca. 20 kg en heeft een formaat van 50 x 30 x 30 cm (ter vergelijking: een baal hooi meet 110 x 50 x 40 cm) waardoor u aanzienlijk minder opslagruimte nodig heeft.

Het speciale grasmengsel voor Compact Gras wordt gedroogd door middel van een snelle droging op hoge temperatuur. Hierdoor blijven voedingsstoffen, vitaminen en mineralen beter behouden. Door de hoge temperatuur worden bacteriën en schimmels vernietigd en heeft het product een constante kwaliteit.

Samenstelling
Voor Hartog Compact Gras wordt gebruik gemaakt van een speciaal grasmengsel dat door middel van gecontroleerde teelten geproduceerd wordt. Het product is daardoor ook vrij van onkruiden en Jacobskruiskruid.

Voeradvies
Hartog Compact Gras voert u ter vervanging van, of in combinatie met, uw huidige ruwvoer. Om aan de ruwvoerbehoefte van uw paard te voldoen dient u 1 - 1,5 kg ruwvoer per 100 kg lichaamsgewicht per dag te voeren. Door de hogere voedingswaarde in vergelijking met hooi en kuil kunt u de hoeveelheid krachtvoer reduceren. Hartog Compact Gras wordt het gemakkelijkste gevoerd door het folie en de straps los te maken en vervolgens vanaf de lengte een portie voor een dag (1/4 - 1/3 baal) tegelijk in de Hartog Voerbox te geven. Door het Compact Gras niet uit elkaar te schudden is het paard langer bezig met de ruwvoeropname. Als u uw paard constant de beschikking wilt geven over vezelrijke voeding, kunt u een hele baal Hartog Compact Gras is de Voerbox geven, zodat uw paard 2-4 dagen voldoende ruwvoer heeft.
 

EUR 13,85

Aantal: